Nejnovější recenze ze sekce Knihovny
- Knihovna vypadá kvalitně.
Nádherný kus nábytku.
Knihovna vypadá skvěle. Vejde se spoustu knížek. Snadná montáž. Zvládne každý.
Na obrázku krásná police, jinak šunt. DODO - dodělej doma. Špatně navrtané díry, nekvalitní materiál i provedení, nábytek provrtaný skrz naskrz a k tomu dodáte samolepky, které mají zakrýt všechny nedostatky. Docela drahý šunt, ke kterému potřebujete zručného truhláře, který to nakonec převrtá a smontuje dohromady. NEDOPORUČUJI. Naštvaná jsem už tři dny!!!!!!
- krásná, kvalitní knihovna
- vysoká knihovna
Regál pevný, pěkný a dobře zpracovaný
- Kvalita zpracování, lehká, přestože z masivního materiálu.
- Zbytečné dřevěné kolíčky na možné dvířka
Rychlé složení knihovny, stojí dobře aniž by se musela kotvit ke
stěně, pěkná barva, kvalitní materiál, jen byl trochu problém s odstraněním papírových koleček na kterých je vyznačeno kam přesně deska patří .
- Produkt splnil moje očekávání. Obrázek odpovídá realitě. Líbí se mi.
- Žádná.
Knihovnička se mi líbí.Splnila moje očekávání. Doporučuji. Je menší, nezabere moc místa. Je prima.
Žádnou nevýhodu jsem nenašla. Akácie si sama řekla o kamarádku, proto kupuji ještě jednu knihovnu. Jinak tu mám vše z manga. Masiv je masiv. :-)
Velmi pěkná knihovna do pokoje.Spokojenost.
- zboží dorazilo včas a v pořádku, montáž proběhla pdle návodu rychle
Bavi mne industrial. Ve stejnem provedeni mam regaly v kuchyni, pokud vyhovuje styl nabytku bez dvirek a je uprednostnena prehlednost, jednoznacne doporucuji. Tento konkretni kousek jsem bez vahani zakoupila do obyvaciho prostoru, ktery je s kuchyni propojen. Maximalni spokojenost jak se vzhledem, tak s kvalitou, s nosnosti, s uloznym prostorem. Montaz velice jednoducha, vse sedi.
- Ekologické, lehké, pěkný design
- Pouze na lehčí předměty
Velmi pěkné provedení za rozumnou cenu, pořídila jsem jako botníček pro tříleté dítě a perfektně plní funkci, padne do něj přesně deset párů botiček:-)
Odpovídá popisu, barva jako na fotografii, snadná montáž, vše v pořádku.
jasně a stručně vysvětleno a zobrazeno..
Celé toto zboží je v mém případě jedna velká chyba a katastrofa, určitě nedoporučuji. Vyhozené peníze, nečekal jsem za ty peníze mnoho, ale co jsem dostal byla lekce, že nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. V tomto případě naštěstí ne moc draho vykoupená chyba. Nelícovalo, rozbité, cybějící díly, omlácená hrana.
Perfektně zabaleno, dobrý návod na montáž a vše sedí.
Kvalita, užití vs. cena super.